Skandal/ Duda Balje publikon emrat e deputetëve së Qeverisë kaluar që i’a kanë ‘Lyp’ (VIDEO)

Ish-deputetja e njohur e parlamentit edhe për format e saj trupore, Duda Balje në një intervistë ka treguar se ka marrë oferta nga politikanë të ndryshëm për të kryer marrdhën.
“Po, më duhet ta pranoj se kam pasur disa oferta. Tre deputetë më kanë shkruar,” u shpreh ajo fillimisht.. Për më shumë, shttypni ha..psiren qe eshte shfaq më poshtë dhe pas disa sekondave hapet viideo e plot..