Skandal/ Moderatori i zbulon gjoksin të ftuarës LIVE

Në një moment, drejtuesi i emisionit e prek në gjoks dhe ai derdhet fare lehtë jashtë pasi fustani, dukshëm i lëvizshëm, u hap dhe shkaktoi skenën e sikletshme në live TV.
Reagimi i të ftuarës vijon teksa ajo e shikon veten me gjoksin jashtë në një ekran të madh, pak minuta më vonë dhe pse ishte veshur tashmë ѕhtуре hарѕiren mероѕhte dhe ѕhiкo videon