Skandaloze: Gazetari shqiptar kërkon nga gjykata ta ndalojë kuranin dhe disa Musliman të dëbohen në arabi

Gazetari Kastriot Myftaraj, i njohur për qëndrime e tij kontroverse në raport me religjionin, pas shumë deklaratave nëpër media, ka ndërmarrë edhe veprime konkrete për të ndaluar librin e cilësuar si të shenjtë për besimtarët mysliman, Kuranin.Ai këtë e ka bërë të ditur nëpërmjet një postimi në Facebook, ku ka publikuar kallëzimin penal siç thotë ai ndaj “Kuranit, duke kërkuar hetimin dhe ndalimin e Kuranit” si libër që përmban elementë “gjenocidit, krim kundër njerëzimit, nxitje të urrejtjes ose grindjes dhe thirrjes për urrejtje sociale”….Per me shum ndiqeni videon duke shtypur tek pjesa rek,lamuese nder kete shkrim e shfaqur ne menyr te fotografis..