S*ksologu italian jep këshilla për çiftet: Ja se si duhet të kryeni marr*dhënie këtë periudhë

Duket se nga dita në ditë, masat e bllokimit nga koronavirusi po lirohen. Me lirimin e tyre shumë çifte që kanë ngelur larg-njëri tjetrit gjatë karantinës do takohen dhe do kryejnë marr*dhënie int*me.Për këtë arsye s*ksiologu italian Francisco Cabello, gjatë një interviste për gazetën “La Vanguardia”, ka dhënë disa këshilla shumë të vlefshme për çdo çift.Në një intervistë për gazetën La Vanguardia, s*ksologu italian Francisco Cabello shprehet se ai ka përpiluar një dekalog të sjelljeve të lejueshme gjatë fazës 2 dhe atyre të palejueshme sht1pe rek1am dhe sh1ko videon: