Skuadra e saj kishte vetëm dy palë atlete, 11-vjeçarja fiton 3 medalje ari me ngjitësa në këmbë

Mjafton dëshira dhe gjithçka mund të arrihet.

Kështu ka ndodhur me një vogëlushe 11-vjeçare nga Filipinet, e cila garonte si atlete gjatë një gare vrapimi.

Skuadra e saj e përbërë nga shumë vajza kishte gjithsej vetëm dy palë atlete, ndërsa vajzës së vogël, e quajtur, Rhea Bullos, nuk i ka interesuar aspak ky fakt ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on: