”S’më duhet më jeta, humba 6 anëtarët e familjes nga tërmeti”

Sadri Çakoni një qytetar nga Thumana i cili humbi mbi 6 familjarë nga tërmeti i fuqishëm q goditi Shqipërinë. Ai tregon gjendjen e tij të dëshpëruar.Unë quhen Sadri Cakoni që jetoj kot që nuk më duhet jeta më. Nuk e di sa njerëz mund të kem humbur pjesëtarë të familjes po shikoj vëllezërit tanë nga Kosova që marrin pjesë të na lehtësojnë dhimbjen por jemi pranë humbjes së logjikës. Duhet të jenë nën rrënoja edhe 6-7 anëtarë të familjes sime të vde’kur
ja dhe video e keni me poshte:
<iframe width=”640″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/M2NlQSJtqb8″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>