”S’më ka ndihmuar në karrierë”/ Loredana flet pas ndarjes nga MOZZIK, por i HABITI të gjithë me këtë reagim për ”dhelpër dinake”

”S’më ka ndihmuar në karrierë”/ Loredana flet pas ndarjes nga MOZZIK, por i HABITI të gjithë me këtë reagim për ”dhelpër dinake”

Loredana dhe Mozzik i kanë dhënë fund marrëdhënies së tyre prej disa muajsh, por ata vazhdojnë të ruajnë kontaktet së bashku. Përmes rrjeteve sociale ata kanë treguar se kanë komunikim me njëri-tjetrin, për hir edhe të vajzës së tyre, Hanës. Së fundmi “Gazeta Blic” ka zbardhur një intervistë që Loredana ka dhënë për radion zvicerane “SRF Virus”. Ajo ka treguar se e ka të vështirë ta rrisë vajzën të vetme, por deri më tani shtype rekl,am dhe shiko vide,on: