Sokoli i komenton minifundet e vajzave në aeroport, Anita Haradinaj thotë se ato nuk po shkonin në xhami

Pritja e ngrohtë që iu bë futbollistëve dhe tifozëve anglez në Prishtinë, u komentua mjaft shumë edhe nga mediat e huaja, raporton Zëri.info.Por në vendin tonë u ngjall një debat nëse kjo pritje ishte e eksagjëruar.Temë u bënë katër vajza që pritën futbollistët anglez me lule në aeroportin e Prishtinës.Pikërisht për këtë temë u diskutua edhe në emisionin “Dueli sportiv” ku të ftuar ishin Anita Haradinaj ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: