Sot 3 vite nga vde kja e Ergi Dinit, babai gazetar përlot me vargjet: Ditët e mia të përcëlluara nga malli janë nxi

Gazetari Dashamir Dini, babai i talentit Ergi Dini, i cili humbi jetën në një aksident tr agjik me motor, ka shkruar disa vargje prekëse për të birin në 3-vjetorin e vde kjes.

Dashamir Dini me anë të vargjeve tregon vuajtjen që ata po përjetojnë akoma, mallin që se shuan askush dhe përgatitjet e nënës së Ergit për të marrë një nuse në shtëpi me fustan të bardhë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: