Studentja e infermierisë tregon sekretin: Si i fitoj 2500 EUR brenda natës duke punuar

Studentja e infermierisë tregon sekretin: Si i fitoj 2500 EUR brenda natës duke punuar

Një studente infermierie për të mbuluar shpenzimet e saj ka treguar se ka nisur të kërcejë në klubet e str.iptizmit gjatë fundjavës duke fituar 2500 paund në natë.

Në një rrëfim për mediat britanike Ellen thotë se shpenzimet e tepërta që kishte dhe dëshira për të bërë disa operacione plastike në fytyrë e shtynë atë në një punë të tillë.
Tejkalo hapsirën më poshtë dhe vazhdo me pamjet pas pak sekondave