Studimi Fundit: Ja nga e kanë prejardhjen shqiptarët! do befasoheni!

Studimi i fundi tronditës: Ja nga e kanë prejardhjen shqiptarët! do befasoheni! George Fred Williams më 1914 ka shkruar: “Po të kthehemi në parahistori, para se rapsodët homerikë t’u këndonin hyjnive dhe heronjve mitologjikë, para se të shkruhej gjuha greke, jetonte një popull i njohur me emrin Pellazg. Shqiptarët janë të vetmit që kanë ardhur deri më sot nga kjo racë e fuqishme parahistorike shtyp ne foton posht ketij shkrimi shih pamjet.