Stuhia në Evropë, ja sa ka shkuar numri i vik.tim.ave

Një stuhi e fortë dimri që ka kapluar Evropën me erëra me fuqi të uraganit dhe reshje të mëdha shiu ka lënë disa të vd eku r dhe ka shkaktuar ndërprerje të udhëtimeve të hënën.
Kishte raportime për vd ek je të lidhura drejtpërdrejt me stuhinë me tre shoferë, një në jug-perëndim të Republikës Çeke, një në veri të Sllovenisë dhe një tjetër në Angli pasi makinat e tyre u goditën nga pemët e rrë zuara nga erërat. Per te pare videon shtyp ne rek’lamen me poshte