Sul’mohen tifozët kosovarë në Çeki

Disa tifozë kosovarë janë su’lmuar në Çeki nga një grup të tifozëve çekë me m’aska.“Na kanë su’lmuar ishim në pausë duke ngrënë dhe ja 30 persona na kanë rë’në në shkelma dhe grushte”, ka thënë njëri nga vik’timat për Klan Kosovën.Naser Vishaj që kishte shkuar nga Austria për të parë lojën e Kosovës dhe Çekisë ka pësuar lë’ndime në sy shtype rekl,am dhe shiko vide,on: