Super Vajza e Komandantit të UÇK-së që po “çmend” rrjetet

Donika Selimi është vajza e ish komandantit të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe ish ambasadorit të Kosovës në Shqipëri, Sylejman Selimit. Donika përveç që karakterizohet me një pamje tejet të bukur, ajo ka gjithashtu edhe li njat tru pore tejet të bukura shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni pamjet.