Sylëtahirsylaj godet kritikuesit: Tash ato dru që i keni blerë çani e bëni spirra (Video)

Sylë Tahirsylaj më në fund ia qëlloi sa u përket reshjeve të borës, pasi ato erdhën dje siç paralajmëroi së fundmi ai. Por para kësaj Tahirsylaj ia kishte huqur disa herë, duke dhënë parashikime për temperatura deri minus 20 gradë e për reshje të borës ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: