T ërmeti lë kund sërish jugun, ja ku ishte epiqendra (Video)

L ëkundjet e t ërmetit janë rikthyer sërish në Korçë, duke sh kaktuar p anik tek banorët.

Sipas të dhënave epiqendra e t ërmetit ka qenë në Greqi, 18 km larg nga Korça me një thellësi prej 2 km.

Qarku i Korçës u prek nga t ërmetet pak kohë më parë. Ndërsa në 21 shtator një t ërmet i f uqishëm t ronditi Tiranën dhe Durrësin shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: