T/radhti? Gruaja i qep g/ojën ish-burrit: Më solli shokët në shtëpi, donin të më …

‘Me Zemër të Hapur’ në News/24 u rrëfye një baba nga Durrësi, i cili vite më parë ishte di/vorcuar nga bashkëshortja.Çifti është martuar në vitin 1995 dhe nga kjo ma/rrëdhënie kanë ardhur në jetë dy fëmijë. Burri rrëfeu se gruan e kish njohur vetë dhe e kish marrë me dashuri. Ai tregoi se m/arrëdhënia ishte kriisur kur ai kuptoi se bashkëshortja kishte dikë tjetër.Shtype re/kl,amën shiko pamjet;⬇️⬇️