“Ta honksha shalën si kërcen”, fansi puth me z or në publik balerinën e njohur shqiptare (Video)

“Ta honksha shalën si kërcen”, fansi puth me z or në publik balerinën e njohur shqiptare (Video)

Isida Mollaymeri është një nga balerinat më të spikatura për ekranet shqiptare. Ajo është mjaft aktive në rrjetet sociale ku shpesh ndan me ndjekësit momente të ndryshme nga jeta e saj personale dhe ajo profesionale. Së fundmi balerinës i është organizuar një kamer e fshehtë nga “Thumb” ku situata duket se ka agravuar dhe nuk kanë arritur ta kuptojnë se bëhet fjalë për një kamer të fshehtë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: