Ta prek zemër 25-vjeçarja shqiptare: Jam shtatzënë po s’dua ta mbaj se ish-i dashuri se do ia më li dhi pas peme

Shtatzënia duhet të konsiderohet si një ndër momentet më të bukrua në jetën e një gruaje dhe një nëne të re.

Por nuk ndodh kjo në çdo situatë. Është ky rasti i një vajze të re e cila ka shkruar në redaksinë e JOQ Albania ndërsa deklaron se është 2 muajshe e gjysmë shtatzënë.

Nuk kërkon ndihmë ekonomike për të sjellë në jetë fëmijën përkundrazi. Vajza kërkon 100 mijë lekë për të ab ortuar foshnjen pasi kërc ënohet me jetë prej djalit që e ka lënë shtatzënë.

Ajo rrëfen se nuk ka asnjë burim të ardhurash ndërsa familjes nuk i tregon dot.

Vajza e re se jeton vetëm prej vitesh po gjithçka është vështirësuar për të vitin e fundit pasi kë rcënohet vazhdimisht prej ish-të dashurit i cili e ka lënë dhe shtatzënë.

Ndërsa pyetet përse nuk kërkon ndihmë ekonomike për të vijuar jetën 25-vjeçarja tregon se nëse kjondodh ish i dashuri e vret bashkë me fëmijën madje ai e ka lidhur dikur 3 ditë pas një peme dhe e kanë shpëtuar rastësisht prej njerëzve.