Takimi i Semit me të atin pas tre vitesh i emocionoi të gjithë

Takimi i Semit me të atin pas tre vitesh i emocionoi të gjithë

Semi na dhuroi emocione të forta, kur në shtëpinë e vëllait të madh hyri babai i saj, të cilin kishte tre vite pa e takuar.

Këngëtarja ka folur shpesh për të, i ka treguar banorëve për marrëdhëien e afërt dhe sa shumë e ka marrë malli.

Ai ka ardhur në Shqipëri dhe sonte hyri në “Big Brother VIP”.

Semi nuk mundi të përmbante lotët, ndërsa i tregonte sa shumë e donte dhe sa shumë e kishte marrë malli për të ndjerë aromën e gushës së tij.