Takoi vajzën me të njëjtin deformim në krah si ai, reagimi i vogëlushit do ju ngrohë zemrën

jë djalë i vogël, i cili ka lindur me një deformim në krahun e majtë, ka bërë një reagim që të ngroh zemrën kur takoi një grua që kishte të njëjtin problem si ai.

Vogëlushi 1-vjeçar Joseph ka lindur me një gjendje të quajtur symbrachydactyly, që do të thotë se krahu dhe dora e tij e majtë nuk ju zhvilluan normalisht. Kështu, kur pa një person që kishte të njëjtin problem si ai, nuk mund t’i jepte gjë tjetër veçse një përqafim,hape pamjen mëposhtë mbi rek,lam..