Tallèmi të gjithë më te, por sapo bèri gjestin që do mbahet mend gjatë për të prèkurit nga tèrmèti

Si pasojë e tèrmètit të rëndë që tr0nditi Shqipërinë, mëngjesit e së martës, familje të shumta kanë mbetur në qiell të hapur. Fatmirësisht, njerëzit janë treguar më të gatshëm se kurrë për t’i zgjatur dorën njëri-tjetrit në këto ditë të zymta.Ish-deputeti Eduart Ndocaj ka bërë gjestin fisnik duke ofruar 10 apartamente në Shëngjin, për 10 familje të prèkura nga tèrmèti shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: