Tani ngjan shumë me Bora Zemanin, por ja si dukej Efi e Përputhen para se të bënte ndërhyrje (foto)

Tani ngjan shumë me Bora Zemanin, por ja si dukej Efi e Përputhen para se të bënte ndërhyrje (foto)

Dy javë më parë, programit “Përputhen” iu bashkua Efi, 25 vjeçarja shumë simpatike. Efi tërhoqi vëmënedje me profesionin e saj si tatuatore dhe djemtë shfaqën menjëherë interes.

Por më tepër vëmendje tërhoqi ngjashmëria e sja me moderatoren e emisionit, Bora Zemanin.

Në rrjet nisën menjëherë komentet se ajo mund të jetë e motra ose e afërmja e Borës nisur nga ngjashmëria siç e shihni edhe në foto.

Por nuk vonoi shumë që të publikoheshin fotot para ndërhyrjeve të konkurrentes dhe ndryshimi vihet re dukshëm.