Tayna ndez skenën duke dridhur të pas.met në koncert, ‘çmenden’ fansat pas saj (Video)

Tayna ndez skenën duke dridhur të pas.met në koncert, ‘çmenden’ fansat pas saj (Video)

Sic dihet ne publik reperja Tayna eshte kengetarja e vitit pasi qe suksesi i saj ka kapur majat me te larta te suksesit tek shqiptaret.Ajo njihet per kenget e saja te bukura si dhe per disset qe ben ndaj kengetareve tjera.Mirepo ajo gjithashtu njihet edhe per linjat e saja trupore e per kete din edhe si te ndez atmosferen.Keshtu ne nje koncert se fundmi ajo ndezi gjith skenen duke kercyer ‘twerk’ duke dridhur te pasmet , çmenden fansat ѕht уре hа рѕi ren mеро ѕhte dhe ѕhiкo ра mјеt e pl.ote duke h.ap rek lam en.