Tayna publikon vidoen joshëse nga karantina dhe tregon sa kg ka shtuar!

Tayna është ndër emrat më të njohur në showbiz-in shqiptar dhe jo vetëm.

Reperja ka marrë vëmendje e të gjithëve falë talentit të saj në muzikë, por edhe pamjes së saj tërheqëse.

Së fundmi reperja ka publikuar një video ku vë në pah format tërheqëse dhe tregon se ka shtuar disa kile sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: