Të dy të ‘martuar’, Iliri dhe Donaldi bëjnë kërcimin provokues për Arjolën, para mbrapa (VIDEO)

Të dy të ‘martuar’, Iliri dhe Donaldi bëjnë kërcimin provokues për Arjolën, para mbrapa (VIDEO)

Perveç dramave, sherreve e debateve të pafundme, ndonjëherë në “Big Brother VIP” shihni dhe skena që iu bëjnë të buzëqeshni.

Së fundmi Iliri dhe Donaldi kanë kërcyer provokues për Arjolën e cila e ka shijuar e ulur në karrige.

Iliri nuk e kishte për herë të parë këtë kërcim, por këtë herë Arjola mori kënaqësi të dyfisht pasi iu shtua edhe Donaldi.

Big Brother Albania Vip, reality show më i suksesshëm rikthehet këtë sezon televiziv në ekranin e Top Channel, në një version krejtësisht të ri.

Big Brother Vip do të jetë formati argëtues më interaktiv i ekranit. Aty ku publiku do ketë mundësi të njohë personazhe të famshëm në çdo dimension të tyre.

Përgjatë 100 ditëve të izolimit, personazhe publike nga fusha të ndryshme do të bashkëjetojnë në shtëpinë më të përgjuar të botës, ku do t’u duhet të përballen me sfida aspak të lehta diktuar nga “vëllai i madh”.

Të gjithë në garë për të rezistuar deri në fund dhe për të fituar Çmimin e Madh 100,000,000 lekë