Të famshmet shqiptare që e kanë pranuar tradhëtinë e partnerit

Këto personazhe publikë patën guximin të pranonin në publik se janë tradhëtuar nga partnerët e tyre:

1 .Albërije Hadërgjonaj
E njohur për natyrën e saj të çiltër dhe pa komplekse, Albërija ka rrëfyer se ështe tradhëtuar nga bashkëshorti i saj në menyrë te vazhdueshme shtype rekl,am dhe meso vajzat tjera qe kan treguar kte gje.