Të gjithë kemi nishane në pjesë të ndryshme të trupit,ja se si sjell fat kjo…

Disa janë më të mëdha, disa më të vogla dhe gjenden në pjesë të ndryshme të trupit, por pozita e tyre ka domethënie të veçantë.

Ca nishane lidhen me pasurin e personit, ndërsa disa tjera me familjen dhe shëndetin.

Nishani mes vetullave shtype rekl,am dhe shiko vide,on