Të gjithë u fri.kësuam/ Studiuesit japin shpjegimin për dritat e çu ditshme që dolën gjatë tërmetit në Durrës (VIDEO)

Dritat e rralla që shiheshin afër tër meteve ishin etiketuar prej kohësh si UFO, por tani gjeologët shpresojnë të ndihmojnë në parashikimin e tyre. Për plasjet e rralla të dritës që ndonjëherë shihen rreth tër meteve nuk janë shkaktuar nga zogjtë, aeroplanët ose UFO-t, të gjitha këto më parë janë përdorur për të shpjeguar fenomenet e njohura si “dritat e tër metit” shtype rekl,am dhe shiko vide,on: