“Të holla s’kam të sillja”/ E moshuara dhuron ç’i ka mbetur në shtëpi: Kam sjellë dy batanije, katër palë x hinse (Video)

“Të holla s’kam të sillja”/ E moshuara dhuron ç’i ka mbetur në shtëpi: Kam sjellë dy batanije, katër palë x hinse (Video)

Në mungesë të parave, gruaja e veshur me të zeza dhe me një kapele tregon se ka sjellë dy batanije, katër palë x hinse, një shall dhe një mbulesë pasi para nuk kishte.

“Kam sjellë dy batanije, katër palë xhinse, një shall dhe një mbulesë. Të holla s’kam se jam pensioniste unë e shtreta. Ja vetëm kokën time kam…hallall”- dëgjohet të thotë ajo në video ja video e keni me poshte: