Të jetosh me ‘bishën’, njihuni me 21 qentë më të fri kshëm në botë (Fotot)

Qentë janë kafsha më besnike dhe më e dashur për njerëzit. Lidhja njerëzve me qentë është më e fortë se me çdo kafshë tjetër. Por rastet e mëposhtme janë krejtësisht të pazakonta. Si është jeta me një qen gjigand në shtëpi? Këtë na shpjegojnë 20 fotot e mëposhtme të sjella nga Gazeta SHQIP.