”Të ka q*rë Noja kallxom?”/ Margarita nga Shkodra njihet me vendimin e Gjykatës, ja çfarë u vendos për të

Gjykata ka vendosur ma sën detyrim paraqitje për Margerite Gjonin, e cila u arr estua pak ditë më parë pasi u filmua teksa rrihte shoqen e saj pasi kishet kryer marrëdhënie sek suale me të dashurin e saj.

”Noja” u be fenomen ne Shqiperi sepse dy femra u peshteruar per nje mashkull. Kjo ngjarje ka habitur te madh dhe te vogel ne Shqiperi.