“Të përqafuar me njëri-tjetrin”, rrëfimi prekës i zjarrfikësit italian: Si i gjetëm pa jetë nënën me tre fëmijë

“Të përqafuar me njëri-tjetrin”, rrëfimi prekës i zjarrfikësit italian: Si i gjetëm pa jetë nënën me tre fëmijë

Ne shpresonim t’i gjenim të gja llë, shpresojmë kështu gjithmonë dhe në çdo situatë dhe nuk mendojmë kurrë ndryshe. Por këtë radhë nuk ndodhi kështu. I gjetëm të vd ekur, nenën me tre fëmijë, të gjithë të përqafuar. Ishte një moment i tme rrshëm për të gjithë ne, jemi prindër dhe kur e gjen veten para fëmijëve në këtë situatë, të duhet gu.xim jashtë mase i madh që të mund të vazhdosh më tej.”