Tea dhe Fatjoni i befasojnë të gjithë: Kemi një fëmijë bashkë!

Tea dhe Fatjoni i befasojnë të gjithë: Kemi një fëmijë bashkë!

Pak kohë më parë në media është përfolur se Fatjoni ka një fëmijë për të cilin nuk e trego.

Ditën e sotmë në “Goca dhe Gra” ai ka luajtur një lojë me moderatoret “Tirck or Treat” e ndonse I ka rënë zarfi me “Trick” ai duhet të bënte një mashtrim.

“Kam një fëmijë”– ka thënë Fatjoni duke hedhur kunja për lajmet që kanë qarkulluar për disa kohë. E pas Fatjonit të njëjtën letër ka zgjedhur edhe Tea, e cila ka vazhduar lojën duke thënë.

“Kemi një fëmijë bashkë është djalë, e ka emrin Brian”.

Sigurisht që ka shkaktuar mjaft të qeshura në studio dhe vajzat ndonse e dinin se ishte mashtrim e kanë trajtuar si bisedë serioze duke u treguar akoma më të interesuara për të.