Telefonata që i përl oti të gjithë/ Jam me ka ncer! Dua të dhuroj siguracionin e jetës për të pr ekurit nga tërmeti

Mbrëmjen e djeshme ka vazhduar maratona e emisionit “Shqiptarët për shqiptarët”, e cila nxjerr në pah humanizmin dhe solidaritetin që kanë shqiptarët, për të qëndruar pranë njëri-tjetrit në kohë të vështira. Emisioni i cili filloi në orën 22.30, me imamin Elvis Naçin, dhe gjithë stafin e emisionit mblodhen fonde drejtpërdrejtë nga shqiptarët kudo në botë ashtu siç kanë bërë tre mbrëmje të tjera radhaz shtype rekl,am dhe shiko vide,on: