Temperaturat shkojnë deri në -50 gradë Celcius, qytetarët brakitisin apartamentet

Disa vendbanime të qytetit Vorkuta në Republikën Komi të Federatës Ruse, janë shndërruar në qyteza fanta zmë, ndërsa të kapluar nga bora dhe akulli mahnisin me pamjen.Vorkuta ishte një ndër qytetet më të rëndësishme në fushën e minierës gjatë periudhës së Bashkimit të Republikave Socialiste Sovjetike.:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…