Tër met i fo rtë mes Maqedonisë, Shqipërisë dhe Kosovës, p anik tek qytetarët

Tër met i fo rtë mes Maqedonisë, Shqipërisë dhe Kosovës, p anik tek qytetarët

Lëkundje tër meti janë ndjerë pak çaste më parë në Maqedoninë e Veriut, Kosovë dhe Shqipëri.

Megjithëse të një magnitude të vogël, lëkundjet kanë shkak tuar pani k në zonat përreth për shkak të përsëritjes gjatë ditëve të fundit.

Tër meti i ndjerë në orën 12:16 ka qenë me magnitudë 3.2 i shkallës rihter, në një thellësi prej 2 kilometrash shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: