Tërmet i fu qishëm, tm errohen qytetarët e Durrësit (Video)

Tërmet i fu qishëm, tm errohen qytetarët e Durrësit (Video)

Tme rrohen qytetarët pasi një tërmet i fuqi shëm ka tron ditur vendin në orën 00:00.Tërmeti ka zgjatur disa sekonda dhe ishte i fortë.Qytëtarët të frikësuar kanë dalë jashtë banesave për ti shpëtuar ndonjë lëndimi.Mësohet se tërmeti ka qënë 4.8 ballë i shkallës righter me epiqendër në Durrës ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: