‘Tërmet ishte ky?’, Alketa tmerrohet live në ‘Dance with me’

Ka nisur mbrëmjen e sotme puntata e parë e spektaklit të kërcimit “Dance with me”, ku u prezantua juria e re dhe çiftet që do të shohim të kërcejnë këtë sezon. Pas performancës së Eduart Ndocajt dhe Kejvina Kthellës, teksa juria po komentonte, Alketa ndërhyri papritur.
“Tërmet ishte ky?”, tha e frikësuar moderatorja dhe sytë iu mbushën me lot. Më pas Alketa mësoi se ishte vetëm një bubullimë dhe tregoi se ishte skandalizuar dje nga lajmi jo i vërtet që u përhap për tërmetin.
Alketa tregoi se përveç tërmeteve i ka shumë fobi ashensorët

Ka nisur mbrëmjen e sotme puntata e parë e spektaklit të kërcimit “Dance with me”, ku u prezantua juria e re dhe çiftet që do të shohim të kërcejnë këtë sezon. Pas performancës së Eduart Ndocajt dhe Kejvina Kthellës, teksa juria po komentonte, Alketa ndërhyri papritur.
“Tërmet ishte ky?”, tha e frikësuar moderatorja dhe sytë iu mbushën me lot. Më pas Alketa mësoi se ishte vetëm një bubullimë dhe tregoi se ishte skandalizuar dje nga lajmi jo i vërtet që u përhap për tërmetin.
Alketa tregoi se përveç tërmeteve i ka shumë fobi ashensorët