Tërmet ndodhi në Amerikë, shikojeni se si mobilizohen për pak sekonda fëmijët amerikan (Video)

Në vitin 2018, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës saktësisht në Alaska, kishte ndodhur një termet shumë i fuqishëm.

Ky termet ishte i shkallës 7.1 shkruan Albanienshow.Në video e cila është shikuar miliona herë, shihet se si fëmijë amerikan mobilizohen në momentin që tërmeti godet shkollën e tyre, ata në video shihen duke u futur përfundi tavolinave të tyre shtype rekl,am dhe shiko vide,on: