Tërmet në Shqipëri, kjo është shkalla e rihterit (Video)

Tërmet në Shqipëri, kjo është shkalla e rihterit (Video)

Vala e tërmeteve pasuese të atij të datës 26 nëntor nuk ka të ndalur, duke shtuar edhe më tej ankthin dhe frikën e banorëve.

Një tjetër tërmet është regjistruar në ora 17.15 prej 2.4 ballë sipas Rihterit me epiqendër në Detin Adriatik, jo shumë larg Durrësit, në thellësi prej 17 kilometrash shtype rekl,am dhe shiko vide,on: