Tërmet… Qytetarët e Durrësit fr ikë edhe nga era! Shikoni si reagojnë kur dëgjojnë një zhurmë të vogël

Tërmet… Qytetarët e Durrësit fr ikë edhe nga era! Shikoni si reagojnë kur dëgjojnë një zhurmë të vogël

Në Durrës, qyteti që u go dit më rëndë nga tërmeti, qytetarët duket se janë në p anik të vazhdueshëm, ndërsa në pamjet të kapur nga kamerat e sigurisë së një lokali, era e fortë që fry në një moment, e cila lëviz tendën, i bën të mendojnë se ra një tjetër tërmet.Sikurse shihet edhe në video, ata dalin menjëherë jashtë, ndërsa vetëm pak sekonda më pas e kuptojnë se ishte thjeshtë një ‘alarm fals’, ndërsa të lehtësuar futen sërish brenda dhe vijojnë të shijojnë fundjavën ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: