“Termeti” 10 ballesh ne Shqiperi per te cilin nuk iu flet askush

“Termeti” 10 ballesh ne Shqiperi per te cilin nuk iu flet askush

Nga Kreshnik Osmani

Sapo pashë në tv një reklamë rrënqe thëse. Një rrjet supermarketesh të një oligarku shqiptar paraqet në reklame në tv se produktet e dyqaneve të tij me te cilat ushqehen shqiptarët dhe qe duhet ti blejne ne keto dite festash vijne nga Gjermania, Italia, Greqia, Franca, Belgjika, Somalia, Sri Lanka, Sierra Leone, Maçu Piçu etj shtype rekl,am dhe shikojeni: