Tërmeti ne Shqiperi/ Kërkohet me fo r cë arre stimi i Edi Ramës, ‘të bëhet kurbani i parë’ në Shqipëri

Tërmeti ne Shqiperi/ Kërkohet me fo r cë arre stimi i Edi Ramës, ‘të bëhet kurbani i parë’ në Shqipëri

Sekretari i Përgjithshëm i LSI, Endrit Braimllari ka kërkuar nga që të hetojë të gjithë kabinetin qeveritar duke filluar nga kryeministri Edi Rama si përgjegjësit kryesor pasi nuk kanë kryer asnjë veprim pas tërmetit të 21 shtatorit. Nëse do ishin marrë masa, u shpreh Braimllari, sot do të kishim më pak vi.ktima ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: