Tërmeti tra gjik në Turqi/ Lëkundjet e forta, muret çahen në pak sekonda(Video)

Tërmeti ishte shumë i fortë dhe kjo duket qartë në videon e mëposhtme, pasi brenda një banese lëviz çdo orendi. Vetëm në pak sekonda që u lëkund toka, filluan të çaheshin muret e banesave dhe të thyeshin orendi. Madje shumë banesa u shembën plotëisht. Qytetarët shfaqen në panik. Per te pare videon shtyp ne re’klamen me poshte