Tërmeti trag jik i she mbi banesën, banori i Manzës: Përveç një çadre, nuk kemi marrë asnjë ndihmë (Video)

Tërmeti trag jik i she mbi banesën, banori i Manzës: Përveç një çadre, nuk kemi marrë asnjë ndihmë (Video)

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar sërish një tjetër mesazh që i ka ardhur në adresë të tij nga një i Manzës, shtëpia e të cilit është shpallur e pabanueshme.

Qytetari shkruan se familja e Ismail Allcit deri më tani nuk ka marrë asnjë ndihmë, përveç një çadre.

“Te braktisur bejne thirrje per ndihma ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: