Testi që parashikon v d.ekjen brenda 10 vitesh me një saktësi të f rikshme (Video)

Shkencëtarët kanë zhvilluar një test gjaku që mund të parashikojë predispozitat për v de kje në 10 vitet e ardhshme.Një ekip shkencëtarësh në Gjermani pasi analizuan të dhënat e 44 mijë njerëzve, zbuluan 14 tregues në gjak që duket se ndikojnë në rr ezikun për v dekje shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: