Testoni shikimin. A mund t’i gjeni të gjitha Q-të brenda 10 sekondave (Video)

Testoni shikimin. A mund t’i gjeni të gjitha Q-të brenda 10 sekondave (Video)

Enigma e fundit në rrjete sociale i ka aktivizuar të gjithë. E gjitha çfarë duhet të bëni është të zbuloni se sa shkronja Q janë në foto.

Në fillim mund t’ju duket e lehtë, por shumica e njerëzve ia huqin nëse nuk i kushtojnë vëmendje fotografisë.

Ajo që e bën të vështirë këtë enigmë është se duhet t’i gjeni të gjitha Q-të për 10 sekonda shtype rekl,am dhe shiko videon.