Tetovari me zemër të madhe ia fal BMW Halil Kastratit: E kam ba nijet me dhënë zeqat këtë makinë

Pas takimit me te ne Prizren na dhuroj makinen dhe na tha:

E kam ba nijet me dhene zeqat kete makine, e ka vleren e mire dhe mendoj qe ju munde ta rehatoni nje familje me vleren e kesaj makine

Makina eshte e vitit 2014 dhe eshte e doganuar ne Kosove