Tha që ia sh pifte ‘s eksi’ Dorina Mema nxjerr padashje ‘zogun’ live në Top Channel (Video)

Trajnerja e njohur e fitnesit, Dorina Mema ishte e ftuar ditën e djeshme në emisionin “Ftesë në 5”, ku edhe sqaroi deklaratën e saj për s.eksin.Më shaka, Dorina tha se nuk e shihte si një domosdoshmëri, mbase edhe sepse stërvitej gjithë ditën dhe në darkë e zinte gjumi.Por teksa fliste, Dorina ka qënë pak më shumë transpartente seç duhet pasi në një moment i ka treguar padashje kamerës pjesën e saj in.time shtype rekl,am dhe shiko vide,on: